17 Νοέμβριος 2017
Giannis Bouzakis

Ο σκύλος μας είναι κάτι παραπάνω από κατοικίδιο. Είναι μέλος της οικογένειας, πιστός σύντροφος. Αυτό, όμως, που δεν μπορεί να κάνει, είναι να μας δείξει πως κάτι δεν πάει καλά – τις περισσότερες φορές – για αυτό και πρέπει να μάθουμε να αναγνωρίζουμε τα σημάδια. Ας δούμε, λοιπόν, κάποια δείγματα που θα πρέπει να μας ανησυχήσουν για την υγεία του φίλου μας.

Περισσότερα
10 Νοέμβριος 2017
Giannis Bouzakis

Τα τελευταία χρόνια, η επιστημονική πρόοδος σε ό,τι αφορά την καρδιοπάθεια ήταν τεράστια. Πλέον έχουμε καλύτερη κατανόηση του τι προκαλεί μια καρδιακή προσβολή—άρα και πώς να την προλάβουμε. Υπάρχουν ακόμα, όμως, λαθάκια που εξακολουθούν να ακούγονται. Και ήρθε η ώρα να τα ξεριζώσουμε από το μυαλό μας.

Περισσότερα
03 Νοέμβριος 2017
Giannis Bouzakis

Όλοι μας τρώμε γλυκά—καλώς ή κακώς. Ναι, μπορούμε να πούμε και καλώς, επειδή υπάρχουν ορισμένες γλυκές συνταγές που μπορούν να είναι πολύ υγιεινές. Αλλά τώρα μιλάμε για τα άλλα γλυκά. Εκείνα τα αμαρτωλά, τις ένοχες απολαύσεις. Ξέρουμε ότι είναι κακά για εμάς, αλλά δεν το αναλύουμε συχνά σε βάθος—πέρα από το γνωστό, ότι έχουν πολλές θερμίδες και μπορούν να προκαλέσουν αύξηση βάρους. Ας ρίξουμε, όμως, μια ματιά, επειδή τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά.

Περισσότερα
31 Οκτώβριος 2017
Giannis Bouzakis

ΝΕΑ μεγάλη συνεργασία με το «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ – MULTIMED ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ Μ.Ι.Κ.Ε.» στα Βριλήσσια.

Περισσότερα
27 Οκτώβριος 2017
Giannis Bouzakis

Καμπανάκι για τον αντιγριπικό εμβολιασμό στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού χτυπούν τα στοιχεία όλων των επίσημων φορέων.

Στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) έχουν καταγραφεί πέντε σοβαρά κρούσματα γρίπης, με αύξηση του αριθμού των θετικών δειγμάτων που αναλύονται στα εργαστήρια.

Σημαντική αύξηση των κρουσμάτων την τελευταία πενταετία, αποτυπώνεται στο δελτίο καταγραφής λοιμωδών νοσημάτων της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ).

Περισσότερα
feedback

Call Back

Required *

 
feedback

Φόρμα Παραγγελίας

Required *
 
feedback

Αφήστε το μήνυμα σας

Required *