Προσφορά συνεργασίας με την Pizza Fan με δώρο ένα ταξίδι στη Ρώμη!

by nikoleta
on 17 Οκτωβρίου 2016

Η Πανελλήνια Κάρτα Υγείας συνεργάζεται με την Pizza Fan και σας προσφέρει αμέτρητα προνόμια υγείας, απλά ενεργοποιώντας το κουπόνι που θα βρείτε με την αγορά προϊόντων Pizza Fan!

Αποκτήστε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ το Τεστ ΠΑΠ ή τον Πλήρη Οφθαλμολογικό Έλεγχο και όλα τα προνόμια του Classic Care προγράμματος με 50% ΕΚΠΤΩΣΗ:

  • Ατομικό πρόγραμμα από 109€, ΜΟΝΟ 55€
  • Οικογενειακό πρόγραμμα από 149€, ΜΟΝΟ 75€

Ταυτόχρονα λαμβάνετε μέρος στην κλήρωση για ένα ταξίδι στη Ρώμη για 2 άτομα!

Η διαδικασία είναι απλή: Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να ενεργοποιηθεί το κουπόνι σας και οι αρμόδιοι συνεργάτες μας θα σας καλέσουν άμεσα για να κλείσετε το ραντεβού σας καθώς και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστείτε. Εναλλακτικά, μπορείτε να καλέσετε στο 211 99 05 460 για να ενεργοποιήσετε το κουπόνι σας και να λάβετε μέρος στην κλήρωση!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας

Required *

 

Προσοχή! Το κουπόνι ισχύει μέχρι τις 10/12/2016.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΡΩΜΗ

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ διοργανώνει διαγωνισμό με δώρο 1 ταξίδι στη ΡΩΜΗ. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό γνωρίζουν και αποδέχονται τους παρακάτω όρους συμμετοχής:

1. Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί κατά το χρονικό διάστημα από 02/11/2016 έως 10/12/2016.
2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι συμπληρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία στην ειδική σελίδα που έχει δημιουργηθεί για το διαγωνισμό στην επίσημη ιστοσελίδα της Πανελλήνιας Κάρτας Υγείας (http://pizzafan.pankarta.gr). Τα απαραίτητα πεδία συμπλήρωσης στο είναι τα εξής: 1) Ονομα, 2) Επώνυμο, 3) Σταθερό τηλέφωνο, 4) Κινητό, 5) Περιοχή Κατοικίας, 6) Ηλεκτρονική Διεύθυνση.
3. Ρητά διευκρινίζεται ότι από τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό εξαιρούνται οι υπάλληλοι της Πανελλήνιας Κάρτας Υγείας, οι συγγενείς αυτών α’ βαθμού και τα μέλη που έχουν ήδη εγγραφεί σε οποιοδήποτε πρόγραμμα της Πανελλήνιας Κάρτας Υγείας. Εάν ο νικητής δεν πληροί τις προϋποθέσεις, που ορίζονται στο παρόν, θα επιλεγεί άλλος νικητής από τους επιλαχόντες, που ανεδείχθησαν κατά σειρά προτεραιότητας από την κλήρωση.
4. Η Πανελλήνια Κάρτα Υγείας στα πλαίσια του συγκεκριμένου διαγωνισμού έχει προγραμματίσει να διαθέσει ένα ταξίδι στη Ρώμη: Περίοδος: 01-28 Φεβρουαρίου 2017, Διάρκεια : 02 διανυκτερεύσεις, Άτομα: 02, Διαμονή: μεσαίας κατηγορίας ξενοδοχεία σε 2κλινο ή 4κλινο δωμάτιο με πρωινό, Αεροπορικά εισιτήρια: συμπεριλαμβάνονται.
5. Οι νικητές του διαγωνισμού θα προκύψουν από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 20/12/2016 στα γραφεία της Πανελλήνιας Κάρτας Υγείας.
6. Οι κρατήσεις για τα ανωτέρω ταξίδια θα πρέπει να γίνουν τουλάχιστον 30 ημέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης.
7. Τα δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.
8. Τα παρεχόµενα µε τη συμπλήρωση του παρόντος δελτίου διαγωνισμού προσωπικά δεδοµένα των συμμετεχόντων, θα χρησιμοποιηθούν από την Πανελλήνια Κάρτα Υγείας. Με το παρόν, η Πανελλήνια Κάρτα Υγείας δηλώνει ότι τηρεί αρχείο και πρόκειται να επεξεργαστεί τα ανωτέρω στοιχεία, τηρουµένων των εγγυήσεων του Νόµου 2472/1997 για την «προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδοµένων προσωπικού χαρακτήρα», προκειμένου να προωθήσει τις υπηρεσίες του. Για τον ανωτέρω σκοπό, ο συμμετέχων που συμπληρώνει το δελτίο διαγωνισμού µε τα προσωπικά του στοιχεία, αποδέχεται ρητά και παρέχει την εκ των προτέρων συγκατάθεση και συναίνεσή του: α) στην παραχώρηση, διαβίβαση και επεξεργασία των ως άνω προσωπικών δεδοµένων του από την Πανελλήνια Κάρτα Υγείας, χωρίς περαιτέρω υποχρέωση της Πανελλήνιας Κάρτας Υγείας για πρόσθετη ενημέρωση του καταναλωτή ή καταβολή τυχόν αποζηµίωσης, β) στη λήψη ενηµέρωσης επί των υπηρεσιών του, γ) στην επικοινωνία προσφορών και προγραμμάτων καθώς και δ) στην αποστολή ενηµερωτικού υλικού µέσω e – mail µε σκοπό την προώθηση των υπηρεσιών της Πανελλήνιας Κάρτας Υγείας.
9. Η Πανελλήνια Κάρτα Υγείας διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει το όνομα του νικητή στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, στην ιστοσελίδα της και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση, κάθε σχετικού γεγονότος.
10. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων.

 

feedback

Call Back

Required *

 
feedback

Φόρμα Παραγγελίας

Required *
 
feedback

Αφήστε το μήνυμα σας

Required *