Αξονική Αθηνών| ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

Αξονική Αθηνών

Η Αξονική Αθηνών-Πολυϊατρείο Α.Ε., δραστηριοποιούμενη στο χώρο της υγείας, ως διαγνωστικό κέντρο από το 1993 στον ίδιο χώρο, μετεξελίχθηκε σήμερα σε ένα νέο πρότυπο φορέα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, που λειτουργεί με τη μορφή του πολυϊατρείου με 14 εργαστηριακές και κλινικές ειδικότητες.

 

Η κάλυψη των κενών της δημόσιας υγείας στην πρωτοβάθμια περίθαλψη. Στόχος μας σε αυτήν την προσπάθεια να παρέχουμε υψηλές ιατρικές παροχές με πρώτο γνώμονα την βοήθεια στον συνάνθρωπο και μετά το επιχειρηματικό κέρδος.

 

Η στελέχωση της με ιατρούς άριστα εκπαιδευμένους και έμπειρους στις νέες τεχνολογίες και στα σύμφωνα επιτεύγματα της ιατρικής επιστήμης, διασφαλίζει τις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες, ενώ ο πλήρης εξοπλισμός της με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, εγγυάται αξιόπιστα και ποιοτικά διαγνωστικά- εργαστηριακά αποτελέσματα.

 

Γιατί σκοπός μας είναι η υπεύθυνη παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στον τομέα της πρόληψης, της διάγνωσης, της θεραπείας και αποκατάστασης με κέντρο πάντα τον άνθρωπο.

 

Βασιζόμενοι στην άριστη επιστημονική κατάρτιση, την υψηλή εξειδίκευση αλλά και την πολύχρονη εμπειρία τους, οι ιατροί όλων των ειδικοτήτων μας δίνουν την καλύτερη λύση σε οποιοδήποτε διαγνωστική και θεραπευτική σας ανάγκη, διασφαλίζοντας την υγεία σας, φροντίζοντάς σας με ανθρώπινο πρόσωπο.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την Αξονική Αθηνών - Πολυϊατρείο Α.Ε. δείτε εδώ: http://axonikiathinon.gr/.  

 

Για να κλείσετε ραντεβού και να κάνετε χρήση των προνομίων σας, καλέστε στο 211 10 86 800