Euromedica| ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

Euromedica

Η Πανελλήνια Κάρτα Υγείας διευρύνει την συνεργασία της με τον Όμιλο Παροχής Υπηρεσιών Υγείας Euromedica και ενισχύει το δίκτυο της πανελλαδικά!

Οι κάτοχοι της Πανελλήνιας Κάρτας Υγείας αποκτούν μοναδικά προνόμια σε όλα τα Διαγνωστικά Κέντρα και τις Κλινικές του Ομίλου Euromedica!

Πιο συγκεκριμένα:

- Δωρεάν Ετήσιο Προληπτικό Έλεγχο – Check Up για όλους τους κατόχους της Πανελλήνιας Κάρτας Υγείας (Γενική Αίματος, Γενική Ούρων, Σάκχαρο, Χοληστερίνη), χωρίς παρουσία παραπεμπτικού & χωρίς συμμετοχή σε όλο το δίκτυο Διαγνωστικών Κέντρων του Ομίλου Euromedica.
- Απεριόριστες Επισκέψεις στους Γιατρούς του δικτύου του Ομίλου Euromedica πανελλαδικά στην τιμή των 15 €.
- Δωρεάν Επισκέψεις όλο το 24ωρο στους Εφημερεύοντες Ιατρούς των παρακάτω Κλινικών του Ομίλου στη Θεσσαλονίκη για έκτακτα περιστατικά:

EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Καρδιολόγος / Παθολόγος / Χειρουργός

EUROMEDICA ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Καρδιολόγος / Παθολόγος / Χειρουργός

Κεφάλαιο κάλυψης 300 € με συμμετοχή ασφαλισμένου 15% - Τιμοκατάλογος χρέωσης πλαφόν ΦΕΚ στο 100% της αξίας των εξετάσεων & υπολογισμός συμμετοχής 15% του ασφαλισμένου σε Τιμοκατάλογο ΦΕΚ & 30% για εξετάσεις εκτός ΦΕΚ
Με προσκόμιση έγκυρου παραπεμπτικού ηλεκτρονικής συνταγογράφησης του ΕΟΠΥΥ, για διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων μηδενίζεται το ποσοστό συμμετοχής του ασφαλισμένου (συμμετοχή ασφαλισμένου 0%)

*Αφορά σε νέα συμβόλαια και ανανεώσεις παλαιών συνδρομητών. Σε περίπτωση αναβάθμισης, παρακαλούμε να καλέσετε στο 211 10 86 800.

Ο Όμιλος Euromedica είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός πάροχος Υγείας στην Ελλάδα. Παρέχει υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας περίθαλψης μέσω του εκτενούς δικτύου της που περιλαμβάνει συνολικά 72 μονάδες σε λειτουργία σε 25 πόλεις σε όλη την Ελλάδα καθώς και 8 μονάδες υπό κατασκευή.

Ξεκινώντας το 1989 με ένα διαγνωστικό κέντρο, η Euromedica έχει έκτοτε εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους ιατρικούς ομίλους της χώρας, με 10.500 συνεργαζόμενους ιατρούς, πάνω από 2.600 εργαζόμενους και περισσότερες από 1.670 κλίνες, εξυπηρετώντας περίπου 2.200 επισκέψεις ασθενών κάθε μέρα.

Αυτό που κάνει τη Euromedica να ξεχωρίζει σε όλη της την πορεία, είναι η προσήλωση στις αξίες που διέπουν τη δραστηριότητά μας:

Καινοτομία: που στην ιατρική μεταφράζεται σε νέες θεραπείες και αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, ώστε να παρέχουμε πιο σύγχρονες, αξιόπιστες, ασφαλείς και αποτελεσματικές υπηρεσίες Υγείας.

Ανθρωπισμός: ώστε κάθε ασθενής να νοσηλεύεται με ευαισθησία και με γνώμονα τις αρχές του ανθρωπισμού που διέπουν την ιατρική επιστήμη, αλλά και τον σύγχρονο πολιτισμό.

Ποιότητα: στις υπηρεσίες που παρέχουμε η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιατρική αυθεντία, την άριστη φιλοξενία και τον κορυφαίο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Εξέλιξη: σε επιστημονικό και επιχειρηματικό επίπεδο μέσω της ανάπτυξης του δικτύου μας, των θεραπευτικών υπηρεσιών που παρέχουμε αλλά και τη βιωσιμότητα της Euromedica μέσα από την ανάπτυξη προσοδοφόρων έργων.

Σεβασμός: προς τον άνθρωπο, αντιμετωπίζοντας κάθε ασθενή μας με αξιοπρέπεια και εμπιστευτικότητα, ως ξεχωριστό άτομο με ιδιαίτερες αγωνίες, ανάγκες και δικαιώματα, αλλά και προς τους ιατρούς μας και τους εργαζομένους μας που με επαγγελματισμό και ανθρωπιά καθιστούν τη Euromedica κορυφαία δύναμη στο χώρο της Υγείας στην Ελλάδα.

 

Η Πανελλήνια Κάρτα Υγείας συνεργάζεται επί σειρά ετών με τον Όμιλο Euromedica παρέχοντας στα μέλη της μοναδικά προνόμια (ισχύει για όλα τα συμβόλαια που είναι σε ισχύ):

- Ψηφιακή μαστογραφία 19 €
- Υπέρηχος Μαστών & Τεστ ΠΑΠ 18 €
- Check up από 9 €
- Μ.Ο.Π δύο σημείων 30 €
- Τιμοκατάλογος ΦΕΚ για την διενέργεια Διαγνωστικών Εξετάσεων και Ιδιωτικός – 30% για όποιες εξετάσεις δεν υπάρχει ΦΕΚ (εξαιρούνται οι ακτινογραφίες οι οποίες θα τιμολογούνται με ειδικό τιμοκατάλογο π.χ. η 1 λήψη 8,00 , οι 2 λήψεις 15,00  € κ.λ.π.)
- Ειδική τιμή για διόρθωση μυωπίας, υπερμετρωπίας, αστιγματισμού με Laser ( Lasik, PRK ) € 1.600 στα Κέντρα Όρασις
- Προνομιακή τιμολόγηση 9 € Αναλογικής Μαστογραφίας
- Υπερηχογράφημα Μαστών 10 €
- Test ΠΑΠ 13 €
- Πακέτα Θυροειδούς 30 €

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τον Όμιλο Euromedica επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.euromedica.gr/