ΙΑΣΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ            ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ | ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΙΑΣΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Το ΙΑΣΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ λειτουργεί από το 1974 ακριβώς δίπλα στο σταθμό του ΗΣΑΠ Καλλιθέας και έχει εύκολη και άμεση πρόσβαση από κάθε σημείο της Αθήνας. Η ριζική ανακαίνισή του το 2006, σε συνδυασμό με τις συνεχείς αναβαθμίσεις του, το καθιστούν ένα σύγχρονο διαγνωστικό, νοσηλευτικό και θεραπευτικό κέντρο.

Διαθέτει λειτουργικά, ευρύχωρα και κλιματιζόμενα δωμάτια όλων των κατηγοριών, τα οποία συνδυάζουν την ευχάριστη διαμονή με την καλαισθησία.

 

Τα λειτουργούντα τμήματα και εργαστήρια της κλινικής είναι εξοπλισμένα με σύγχρονο ιατρικό τεχνολογικό εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών ο οποίος εγγυάται την αξιοπιστία των παρεχομένων υπηρεσιών. Το ιατρικό προσωπικό στελεχώνεται από έμπειρους και καταξιωμένους ιατρούς πολλών ειδικοτήτων, ενώ το αυστηρά επιλεγμένο νοσηλευτικό προσωπικό εκπαιδεύεται διαρκώς προκειμένου να παρέχει υψηλού επιπέδου νοσηλευτικές υπηρεσίες.

 

Το ΙΑΣΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ με διαρκή στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008 για τα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας που ανέπτυξε και εφαρμόζει από τον διεθνώς αναγνωρισμένο Φορέα Πιστοποίησης DQSHELLAS θυγατρική του γερμανικού Φορέα Πιστοποίησης DQS GmbH, ενός από τους κορυφαίους οργανισμούς στον τομέα της πιστοποίησης Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας στην Ευρώπη. Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης πιστοποίησης, επιθεωρήθηκε το σύνολο των δραστηριοτήτων της κλινικής επιβεβαιώνοντας για μία ακόμα φορά το υψηλό επίπεδο παρεχομένων υπηρεσιών.

Περισσότερες πληροφορίες για το ΙΑΣΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ δείτε εδώ: http://www.gkk.gr/.

 

Για να κλείσετε ραντεβού και να κάνετε χρήση των προνομίων σας, καλέστε στο 211 10 86 800

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Η Πανελλήνια Κάρτα Υγείας διασφάλισε σε συνεργασία με το ΙΑΣΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ τα παρακάτω προνόμια για τα μέλη της:

 

Δωρεάν Παροχές:

- Ετήσιο Check Up (Γενική αίματος, Σάκχαρο, Γενική ούρων)

- Απεριόριστες Επισκέψεις καθημερινά από τις 08:00 έως τις 13.30, στις ειδικότητες: Παθολόγο, Καρδιολόγο, Γενικό Χειρουργό, Ορθοπαιδικό, Ουρολόγο, Νεφρολόγο

- Διακομιδή με ασθενοφόρο σε περίπτωση νοσηλείας

 

Λοιπές Παροχές:

- Προνομιακές τιμές σε Διαγνωστικές Εξετάσεις