| ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η εταιρεία LifeCheck δημιουργήθηκε από τους ιατρούς βιοπαθολόγους Χριστοφίδη Αριστείδη και Κωνσταντίνο Λαδιά το 2004, αποτελούν σύγχρονες μονάδες παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης με 6 πολυιατρεία στο νομό Αττικής στις περιοχές Ν.Ψυχικού, Ηλιούπολης, Μελισσίων, Αθηνών, Λαγονησίου και στον Κορυδαλλό, ένα στο νομό Αργολίδας στη περιοχή Δαλαμανάρα  καθώς και στα νησιά Ρόδου και Λέσβου στη Πέτρα και προσεχώς στη Καλλονή.

 

Η LifeCheck θέλοντας να παρέχει σύγχρονες και σύμφωνες με τα παγκόσμια επιστημονικά πρότυπα υπηρεσίες διαθέτει το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008, ένα άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό καθώς και πλήρη αυτοματοποιημένα συστήματα κοινά για όλα τα δίκτυα των εργαστηρίων. Παράλληλα, κύριος στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των ασθενών με αξιοπιστία και εγκυρότητα. Η πλειοψηφία των εξετάσεων πραγματοποιείται αυθημερόν με την επιμέλεια των ιατρών βιοπαθολόγων και του παραϊατρικού προσωπικού. Θεωρώντας μείζονος σημασίας τη συνεκτίμηση των εργαστηριακών ευρημάτων με την κλινική εξέταση στην LifeCheck συστεγάζονται ιατρεία των περισσότερων ιατρικών ειδικοτήτων συμπληρώνοντας έτσι την πλήρη επιστημονική κάλυψη του ασθενούς.

 

Τέλος έχουμε διασφαλίσει συμβάσεις με όλα τα δημόσια ταμεία συμπεριλαμβανομένου και του Ελληνικού στρατού καθώς και ειδικές ιδιωτικές τιμές,έτσι ώστε οι υπηρεσίες μας να είναι προσιτές για τους εξεταζόμενους μας.