fbpx

Η μοναδική λύση για την Υγεία σας

Διασφαλίζουμε για Εσάς και την Οικογένειά σας Ποιοτικές Υπηρεσίες Υγείας σε ειδικά Προνομιακές Τιμές σε όλη την Ελλάδα!

Μάθε περισσότερα

Οδοντιατρικές Καλύψεις

 • +Δωρεάν Ετήσια Check-up
 • +Ορθοδοντικός έλεγχος για παιδιά
 • +50-70% Έκπτωση σε εργασίες
 • +Δωρεάν καθαρισμός
 • Μάθε περισσότερα

  Με περισσότερες από 1000 συνεργασίες

  Για να επιλέγετε ελεύθερα αυτό που σας βολεύει, κλινικές, νοσοκομεία, διαγνωστικά, γιατρούς, θεραπευτικά, παιδιατρικά, οφθαλμολογικά, οδοντιατρικά και πολλά άλλα!

  Μάθε περισσότερα

  ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ

  Η Πανελλήνια Κάρτα Υγείας αποτελεί τη μία και μοναδική επένδυση που πρέπει να κάνετε για εσάς και την οικογένειά σας.
  Με κόστος μικρότερο από 30 σεντς την ημέρα, και δωρεάν παροχές αξίας άνω των €1.000 ανά έτος, είστε και κερδισμένοι και υγιείς!

  Πανελλαδική Κάλυψη

  Απόκτηση της κάρτας ανεξαρτήτου ηλικίας, όπως και ανεξάρτητα από την ύπαρξη ασφαλιστικού φορέα ή μη.
  Έκπτωση έως 90% από τη μέση τιμή αγοράς σε υπηρεσίες και διαγνωστικές εξετάσεις χωρίς την οικονομική συμμετοχή των μελών.
  Για έως και 4 μέλη της Οικογένειας με πρόβλεψη και για πολύτεκνους
  Pankarta Classic Care
  Με κάλυψη Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, καθώς και Δευτεροβάθμιας σε ορισμένες περιπτώσεις.
  Πανελλήνιο Πρόγραμμα Υγείας
  Περιλαμβάνει ότι το Pankarta Classic Care, συν παροχές που προσφέρονται με τη διευρυμένη συνεργασία που έχει επιτευχθεί με γνωστούς Ομίλους Παροχής Υπηρεσιών Υγείας.
  Pankarta Dental
  Περιλαμβάνει εκπτώσεις από 50% έως και 70% σε Οδοντιατρική Φροντίδα Υγείας.
  Pankarta Beauty
  Συμπληρωματικό πρόγραμμα της Πανελλήνιας Κάρτας Υγείας, που περιλαμβάνει υπηρεσίες Αισθητικής, Δερματολογίας & Πλαστικής Χειρουργικής.
  Pankarta Kids & Pankarta Pets
  Δύο νέα προγράμματα που έρχονται σύντομα με απεριόριστες επισκέψεις και προνομιακές τιμές!

  ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!

  Δώστε στο εαυτό σας και την οικογένειά σας την ποιοτικότερη πρόσβαση για την υγεία σας.
  Αποκτήστε κι εσείς τη δυνατότητα για απεριόριστες εξετάσεις, δωρεάν επισκέψεις σε γιατρούς και εκπτώσεις όπου χρειαστεί το κάτι παραπάνω.

  Ερρίκος Ντυνάν

  Mediterraneo Hospital

  Cosmoclinic

  Doctors' Hospital

  Περιλαμβάνονται με την κάρτα υγείας Ενδεικτικά κάποιες από τις δωρεάν παροχές
  Απεριόριστες επισκέψεις σε εφημερεύοντες ιατρούς
  Απεριόριστες επισκέψεις σε εφημερεύοντες ιατρούς όλων των ειδικοτήτων
  Καθαρισμός δοντιών για ενήλικες
  Καθαρισμός δοντιών για ενήλικες
  Απεριόριστες επισκέψεις για έκτακτα περιστατικά ενηλίκων και παιδιών
  Απεριόριστες επισκέψεις για έκτακτα περιστατικά ενηλίκων και παιδιών
  Κατ΄ οίκον αιμοληψία σε συγκεκριμένες περιοχές
  Κατ΄ οίκον αιμοληψία σε συγκεκριμένες περιοχές.
  Ηλεκτροκαρδιογράφημα
  Ηλεκτροκαρδιογράφημα

  Για πολλές γυναίκες η εγκυμοσύνη είναι μια από τις πιο χαρούμενες περιόδους της ζωής τους-με εξαίρεση ορισμένες στις οποίες ρίχνει τη διάθεση.

  Η ψυχική υγεία της εγκύου είναι το ίδιο σημαντική με το να κάνει τις εξετάσεις της και να ετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο και είναι σημαντικό να ελαστιχτοποιήσει το άγχος της.

  Πώς μπορεί να φροντίσει η έγκυος την ψυχική της υγεία;

  Απομακρυνθείτε από τον υπολογιστή

  Η έρευνα στο διαδίκτυο σχετικά με θέματα που αφορούν την εγκυμοσύνη είναι καλή, αλλά αν το παρακάνετε, μπορεί να καταλήξετε με άγχος. Έχετε ήδη αρκετές πληροφορίες από το περιβάλλον σας, οπότε δεν υπάρχει ανάγκη για επιπλέον στρες με ώρες έρευνας στο διαδίκτυο σχετικά με το τι θα μπορούσε να πάει στραβά… Καλό είναι να περιορίσετε το χρόνο που περνάτε στο διαδίκτυο. Μη φτάσετε στο σημείο να καταναλώνει ο υπολογιστής όλη τη ζωή σας και να σας γεμίζει άγχος.

  Αυτοφροντίδα

  Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Υγιής μαμά σημαίνει υγιές μωρό. Κλέψτε χρόνο κάθε μέρα για να αδειάσετε το μυαλό σας και να κάνετε κάτι που σας είναι ευχάριστο. Μπορείτε να δοκιμάσετε διαλογισμό, καθώς συμβάλλει στην ηρεμία όταν αντιμετωπίζετε στρεσογόνες καταστάσεις στην εγκυμοσύνη.

  Ξεκούραση

  Αν και ακούγεται δύσκολο, βρείτε χρόνο για ξεκούραση όποτε μπορείτε, καθώς όταν έρθει το μωρό ο ύπνος σας θα είναι λιγοστός. Είτε επιλέγετε να πέφτετε νωρίς για ύπνο, να κάνετε διαλείμματα, να πηγαίνετε για brunch με τις φίλες σας ή διακοπές εξασφαλίστε ότι είστε ελεύθερη από στρες και όσο πιο ξεκούραστη γίνεται.

  Τρώτε υγιεινά

  Οι καλές υγιεινές τροφές δεν είναι μόνο ωφέλιμες για εσάς και το μωρό σας αλλά σας κάνουν να αισθάνεστε και καλύτερα. Ένα μπολ με βρώμη θα σας δώσει μια δόση βιταμινών Β που θα ενισχύσουν την παραγωγή σεροτονίνης από τον εγκέφαλο, βοηθώντας στη μείωση των συναισθηματικών διακυμάνσεων.

  Άσκηση

  Η άσκηση βοηθά στην έκκριση ενδορφινών, μειώνοντας το στρες και το άγχος. Η άσκηση στην εγκυμοσύνη έχει οφέλη, όπως ανακούφιση από τον πόνο στη μέση, βοήθεια στη δυσκοιλιότητα και διατήρηση του βάρους σε υγιή επίπεδα

  Μην το παρακάνετε

  Μην φορτώνεστε με δουλειά πολλές ώρες. Ακούστε το σώμα σας και γνωρίστε τα όριά σας. Προσπαθήστε να σχεδιάσετε τις καθημερινές σας ασχολίες ώστε να αποφύγετε αχρείαστο στρες. Προσπαθήστε να μην κάνετε μεγάλες αλλαγές, όπως μετακόμιση. Η προσαρμογή που έχετε να κάνετε εν όψει της άφιξης του μωρού είναι αρκετή.

  Καλό υποστηρικτικό δίκτυο

  Είναι ζωτικής σημασίας η ύπαρξή του στην εγκυμοσύνη. Μπορεί να αποτελείται από οποιονδήποτε, από τον σύντροφό σας, τον γονέα, φίλους ή κάποιον επαγγελματία. Το ποιοι απαρτίζουν το σύστημα εξαρτάται από το πόσο τους εμπιστεύεστε και από το επίπεδο αλληλεπίδρασης. Οι υποστηρικτικοί άνθρωπο στη ζωή σας μπορούν να κάνουν τη διαφορά στον τρόπο που αντιμετωπίζετε το άγχος και τα αρνητικά συναισθήματα.