fbpx

Η μοναδική λύση για την Υγεία σας

Διασφαλίζουμε για Εσάς και την Οικογένειά σας Ποιοτικές Υπηρεσίες Υγείας σε ειδικά Προνομιακές Τιμές σε όλη την Ελλάδα!

Μάθε περισσότερα

Οδοντιατρικές Καλύψεις

 • +Δωρεάν Ετήσια Check-up
 • +Ορθοδοντικός έλεγχος για παιδιά
 • +50-70% Έκπτωση σε εργασίες
 • +Δωρεάν καθαρισμός
 • Μάθε περισσότερα

  Με περισσότερες από 1000 συνεργασίες

  Για να επιλέγετε ελεύθερα αυτό που σας βολεύει, κλινικές, νοσοκομεία, διαγνωστικά, γιατρούς, θεραπευτικά, παιδιατρικά, οφθαλμολογικά, οδοντιατρικά και πολλά άλλα!

  Μάθε περισσότερα

  ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ

  Η Πανελλήνια Κάρτα Υγείας αποτελεί τη μία και μοναδική επένδυση που πρέπει να κάνετε για εσάς και την οικογένειά σας.
  Με κόστος μικρότερο από 30 σεντς την ημέρα, και δωρεάν παροχές αξίας άνω των €1.000 ανά έτος, είστε και κερδισμένοι και υγιείς!

  Πανελλαδική Κάλυψη

  Απόκτηση της κάρτας ανεξαρτήτου ηλικίας, όπως και ανεξάρτητα από την ύπαρξη ασφαλιστικού φορέα ή μη.
  Έκπτωση έως 90% από τη μέση τιμή αγοράς σε υπηρεσίες και διαγνωστικές εξετάσεις χωρίς την οικονομική συμμετοχή των μελών.
  Για έως και 4 μέλη της Οικογένειας με πρόβλεψη και για πολύτεκνους
  Pankarta Classic Care
  Με κάλυψη Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, καθώς και Δευτεροβάθμιας σε ορισμένες περιπτώσεις.
  Πανελλήνιο Πρόγραμμα Υγείας
  Περιλαμβάνει ότι το Pankarta Classic Care, συν παροχές που προσφέρονται με τη διευρυμένη συνεργασία που έχει επιτευχθεί με γνωστούς Ομίλους Παροχής Υπηρεσιών Υγείας.
  Pankarta Dental
  Περιλαμβάνει εκπτώσεις από 50% έως και 70% σε Οδοντιατρική Φροντίδα Υγείας.
  Pankarta Beauty
  Συμπληρωματικό πρόγραμμα της Πανελλήνιας Κάρτας Υγείας, που περιλαμβάνει υπηρεσίες Αισθητικής, Δερματολογίας & Πλαστικής Χειρουργικής.
  Pankarta Kids & Pankarta Pets
  Δύο νέα προγράμματα που έρχονται σύντομα με απεριόριστες επισκέψεις και προνομιακές τιμές!

  ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!

  Δώστε στο εαυτό σας και την οικογένειά σας την ποιοτικότερη πρόσβαση για την υγεία σας.
  Αποκτήστε κι εσείς τη δυνατότητα για απεριόριστες εξετάσεις, δωρεάν επισκέψεις σε γιατρούς και εκπτώσεις όπου χρειαστεί το κάτι παραπάνω.

  Ερρίκος Ντυνάν

  Mediterraneo Hospital

  Cosmoclinic

  Doctors' Hospital

  Περιλαμβάνονται με την κάρτα υγείας Ενδεικτικά κάποιες από τις δωρεάν παροχές
  Απεριόριστες επισκέψεις σε εφημερεύοντες ιατρούς
  Απεριόριστες επισκέψεις σε εφημερεύοντες ιατρούς όλων των ειδικοτήτων
  Καθαρισμός δοντιών για ενήλικες
  Καθαρισμός δοντιών για ενήλικες
  Απεριόριστες επισκέψεις για έκτακτα περιστατικά ενηλίκων και παιδιών
  Απεριόριστες επισκέψεις για έκτακτα περιστατικά ενηλίκων και παιδιών
  Κατ΄ οίκον αιμοληψία σε συγκεκριμένες περιοχές
  Κατ΄ οίκον αιμοληψία σε συγκεκριμένες περιοχές.
  Ηλεκτροκαρδιογράφημα
  Ηλεκτροκαρδιογράφημα

  Η γαστροσκόπηση είναι μια εξέταση που συστήνεται όταν το άτομο υποφέρει από επίμονο πόνο στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Θεωρείται από τις πιο αξιόπιστες εξετάσεις για τον εντοπισμό παθήσεων του στομάχου και του οισοφάγου με την αξιοπιστία της να αγγίζει το 95%.

  Η γαστροσκόπηση είναι η πιο κατάλληλη μέθοδος για τη διάγνωση του έλκους, καθώς και άλλων παθήσεων του στομάχου, αφού επιτρέπει την ακριβή απεικόνισή του. H εξέταση επιτρέπει ακόμη στον ειδικό να ελέγξει την εσωτερική κοιλότητα του οισοφάγου και να εντοπίσει τυχόν αλλοιώσεις του βλεννογόνου, έλκη ή στενώσεις. Eάν κριθεί αναγκαίο, μπορεί ο γιατρός να πάρει και ιστό για βιοψία. Mε την εξέταση αυτή μπορούν ακόμη να διαγνωστούν η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, η κακοήθεια στο στομάχι ή στον οισοφάγο και η διαφραγματοκοίλη.

  Πώς γίνεται;

  Η γαστροσκόπηση γίνεται με ένα λεπτό, μακρύ και εύκαμπτο σωλήνα, το γαστροσκόπιο, που έχει τη διάμετρο του λαιμού ενός μπουκαλιού. Στην άκρη του φέρει μικροκάμερα, η οποία μεταφέρει με οπτικές ίνες την εικόνα σε ένα μόνιτορ που παρακολουθεί ο γιατρός. Πριν την εξέταση ο γιατρός χορηγεί στον ασθενή κάποιο τοπικό αναισθητικό στο λάρυγγα, το οποίο αναχαιτίζει την αντανακλαστική λειτουργία του βήχα. Ση διάρκεια της εξέτασης τοποθετεί στο στόμα του ασθενούς ένα πλαστικό αντικείμενο (σαν μασελάκι), για να το κρατά ανοιχτό.

  Πονάει;

  Eίναι πιθανό να νιώσετε μια ενόχληση λόγω της αίσθησης του ξένου σώματος που περνάει από το στόμα και καταλήγει στο στομάχι. Ο βαθμός του πόνου εξαρτάται από την αντοχή του ασθενούς. Mπορείτε πάντως να ζητήσετε από το γιατρό να σας χορηγήσει μία ηρεμιστική ένεση, που θα σας βοηθήσει να υποστείτε πιο εύκολα την εξέταση. O πόνος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από την εμπειρία του γιατρού. Oι περισσότεροι γιατροί διαβεβαιώνουν ότι η εξέταση είναι ανώδυνη, πολλοί ασθενείς ωστόσο, ισχυρίζονται ότι είναι ενοχλητική. Η γαστροσκόπηση διαρκεί περίπου 10 λεπτά και δεν απαιτείται παραμονή στο νοσοκομείο ή το ιατρείο.

  Τι πρέπει να κάνετε πριν και μετά;

  Πριν τη γαστροσκόπηση πρέπει να είστε νηστικοί τουλάχιστον 5 ώρες. Το τελευταίο γεύμα σας πρέπει να είναι ελαφρύ και στο διάστημα αυτό μπορείτε να πιείτε μόνο νερό. Για περίπου μία ώρα μετά την εξέταση δεν πρέπει να γευματίσετε, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να στραβοκαταπιείτε, επειδή από την αναισθησία δεν έχετε την αίσθηση ότι καταπίνετε. Ίσως αισθανθείτε κι ένα «γδάρσιμο» στο λαιμό για κάποιες ώρες.