fbpx

Η μοναδική λύση για την Υγεία σας

Διασφαλίζουμε για Εσάς και την Οικογένειά σας Ποιοτικές Υπηρεσίες Υγείας σε ειδικά Προνομιακές Τιμές σε όλη την Ελλάδα!

Μάθε περισσότερα

Οδοντιατρικές Καλύψεις

 • +Δωρεάν Ετήσια Check-up
 • +Ορθοδοντικός έλεγχος για παιδιά
 • +50-70% Έκπτωση σε εργασίες
 • +Δωρεάν καθαρισμός
 • Μάθε περισσότερα

  Με περισσότερες από 1000 συνεργασίες

  Για να επιλέγετε ελεύθερα αυτό που σας βολεύει, κλινικές, νοσοκομεία, διαγνωστικά, γιατρούς, θεραπευτικά, παιδιατρικά, οφθαλμολογικά, οδοντιατρικά και πολλά άλλα!

  Μάθε περισσότερα

  ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ

  Η Πανελλήνια Κάρτα Υγείας αποτελεί τη μία και μοναδική επένδυση που πρέπει να κάνετε για εσάς και την οικογένειά σας.
  Με κόστος μικρότερο από 30 σεντς την ημέρα, και δωρεάν παροχές αξίας άνω των €1.000 ανά έτος, είστε και κερδισμένοι και υγιείς!

  Πανελλαδική Κάλυψη

  Απόκτηση της κάρτας ανεξαρτήτου ηλικίας, όπως και ανεξάρτητα από την ύπαρξη ασφαλιστικού φορέα ή μη.
  Έκπτωση έως 90% από τη μέση τιμή αγοράς σε υπηρεσίες και διαγνωστικές εξετάσεις χωρίς την οικονομική συμμετοχή των μελών.
  Για έως και 4 μέλη της Οικογένειας με πρόβλεψη και για πολύτεκνους
  Pankarta Classic Care
  Με κάλυψη Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, καθώς και Δευτεροβάθμιας σε ορισμένες περιπτώσεις.
  Πανελλήνιο Πρόγραμμα Υγείας
  Περιλαμβάνει ότι το Pankarta Classic Care, συν παροχές που προσφέρονται με τη διευρυμένη συνεργασία που έχει επιτευχθεί με γνωστούς Ομίλους Παροχής Υπηρεσιών Υγείας.
  Pankarta Dental
  Περιλαμβάνει εκπτώσεις από 50% έως και 70% σε Οδοντιατρική Φροντίδα Υγείας.
  Pankarta Beauty
  Συμπληρωματικό πρόγραμμα της Πανελλήνιας Κάρτας Υγείας, που περιλαμβάνει υπηρεσίες Αισθητικής, Δερματολογίας & Πλαστικής Χειρουργικής.
  Pankarta Kids & Pankarta Pets
  Δύο νέα προγράμματα που έρχονται σύντομα με απεριόριστες επισκέψεις και προνομιακές τιμές!

  ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!

  Δώστε στο εαυτό σας και την οικογένειά σας την ποιοτικότερη πρόσβαση για την υγεία σας.
  Αποκτήστε κι εσείς τη δυνατότητα για απεριόριστες εξετάσεις, δωρεάν επισκέψεις σε γιατρούς και εκπτώσεις όπου χρειαστεί το κάτι παραπάνω.

  Ερρίκος Ντυνάν

  Mediterraneo Hospital

  Cosmoclinic

  Doctors' Hospital

  Περιλαμβάνονται με την κάρτα υγείας Ενδεικτικά κάποιες από τις δωρεάν παροχές
  Απεριόριστες επισκέψεις σε εφημερεύοντες ιατρούς
  Απεριόριστες επισκέψεις σε εφημερεύοντες ιατρούς όλων των ειδικοτήτων
  Καθαρισμός δοντιών για ενήλικες
  Καθαρισμός δοντιών για ενήλικες
  Απεριόριστες επισκέψεις για έκτακτα περιστατικά ενηλίκων και παιδιών
  Απεριόριστες επισκέψεις για έκτακτα περιστατικά ενηλίκων και παιδιών
  Κατ΄ οίκον αιμοληψία σε συγκεκριμένες περιοχές
  Κατ΄ οίκον αιμοληψία σε συγκεκριμένες περιοχές.
  Ηλεκτροκαρδιογράφημα
  Ηλεκτροκαρδιογράφημα

  Μια απόφαση και λίγος χρόνος: η βασικότερη και πλέον απαραίτητη κίνηση που πρέπει να κάνει κάθε πολυάσχολη γυναίκα σήμερα είναι να επισκεφθεί το γυναικολογικό ιατρείο για ένα σύντομο Τεστ ΠΑΠ.

  Όσο σημαντικό και αν είναι ένα μεγάλο project στη δουλειά ή το μωράκι σας που σας κρατά απασχολημένη στο σπίτι, άλλο τόσο σημαντική είναι η υγεία σας και πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα! Στο πλαίσιο μιας νέας έρευνας από το Ινστιτούτο Υγείας της Γυναίκας των ΗΠΑ, η ανακοίνωση της οποίας συμπίπτει με τον Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Τραχήλου της Μήτρας, περισσότερες από το ένα τρίτο των γυναικών που ερωτήθηκαν δεν έχουν προγραμματίσει ακόμα το ραντεβού τους με τον γυναικολόγο.

  Ο βασικότερος λόγος, σύμφωνα με την έρευνα, που τόσες πολλές γυναίκες αποφεύγουν να επισκεφθούν τον γυναικολόγο είναι ότι "δίνουν περισσότερο βάρος στη φροντίδα της οικογένειάς τους και συχνά ξεχνούν τον ίδιο τους τον εαυτό", αναφέρει η ιατρός Sharyn N. Lewin, διευθύντρια του τμήματος Γυναικολογικού Καρκίνου του Ιατρικού Κέντρου Holy Name στο Teaneck του New Jersey. Πράγματι, 91% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι η υγεία των παιδιών τους είναι το παν. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι απαντήσεις γυναικών σύμφωνα με τις οποίες προτεραιότητα έχουν οι επισκέψεις στο κομμωτήριο και κατά δεύτερο στον οδοντίατρο, τον οφθαλμίατρο, και τον αιματολόγο για το ετήσιο τσεκ-απ.

  Γιατί λοιπόν πρέπει να προγραμματίσετε άμεσα μια επίσκεψη στον γυναικολόγο σας; Ο έλεγχος ρουτίνας είναι ο μόνος σας σύμμαχος στην πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. Σύμφωνα με την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία, περίπου 13.000 νέες περιπτώσεις καρκίνου του τραχήλου της μήτρας διαγνώστηκαν το 2015. Ο καρκίνος του τραχήλου συνδέεται με τον ιό των ανθρώπινων κονδυλωμάτων, γνωστό ως HPV και βάσει στοιχείων του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών των ΗΠΑ, σχεδόν κάθε σεξουαλικά ενεργό άτομο θα προσβληθεί από τον ιό κάποια στιγμή στη ζωή του, γεγονός που σημαίνει ότι ο κίνδυνος εκδήλωσης πάθησης είναι αρκετά μεγάλος.

  Τα καλά νέα είναι ότι ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας εξελίσσεται αργά, και ως εκ τούτου μπορεί να ανιχνευθεί αρκετά έγκαιρα, όταν η αλλοίωση βρίσκεται ακόμα σε προκαρκινικό στάδιο. Βασική προϋπόθεση είναι ο συχνός γυναικολογικός έλεγχος με τακτικές επισκέψεις στον γυναικολόγο και με το Τεστ ΠΑΠ, το οποίο θεωρείται σημαντικό καθώς μπορεί να ανιχνεύσει αλλοιώσεις πριν την εκδήλωση συμπτωμάτων.

  Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνο Κοντοράβδη, Μαιευτήρα – Γυναικολόγο, ο έλεγχος με το Τεστ ΠΑΠ πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο σε όλες τις σεξουαλικά ενεργές γυναίκες, τουλάχιστον έως την ηλικία των 65 ετών. Πέρα από το Τεστ ΠΑΠ, κάθε γυναίκα πρέπει να επισκέπτεται τον γυναικολόγο της για έλεγχο και οδηγίες σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου.

  "Το Τεστ ΠΑΠ είναι τόσο σημαντικό γιατί ανιχνεύει αλλοιώσεις πριν την εκδήλωση συμπτωμάτων."

  Από τη στιγμή που θα εμφανιστούν τα συμπτώματα, τα βασικότερα των οποίων είναι η μη φυσιολογική αιμορραγία, τα πολλά κολπικά υγρά, ο πόνος κατά την σεξουαλική επαφή και ο γενικευμένος πόνος στην πυελική χώρα, ο καρκίνος έχει ήδη προχωρήσει. "Εάν ανιχνευθεί νωρίς, υπάρχουν διαδικασίες στις οποίες μπορούμε να προχωρήσουμε για να διασφαλίσουμε τη γονιμότητα της γυναίκας. Ως εκ τούτου, εάν η ασθενής θέλει να κρατήσει την μήτρα της και να αποκτήσει παιδιά, υπάρχει πιθανότητα να το πετύχουμε," αναφέρει η Lewin. "Δυστυχώς όμως, εάν η διάγνωση καθυστερήσει και ο καρκίνος έχει προχωρήσει, η θεραπεία με ακτινοβολία και η χημειοθεραπεία είναι απαραίτητη και δεν μπορεί να αποφευχθεί."

  Ο πιο εύκολος τρόπος να περιορίσετε τον κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου του τραχήλου της μήτρας είναι ο εμβολιασμός κατά του ιού HPV. Σύμφωνα με τον κ. Κοντοράβδη, ο εμβολιασμός, συνιστάται σε γυναίκες και άνδρες ακόμα και από την ηλικία των 9 ετών και πριν την έναρξη των σεξουαλικών επαφών, χωρίς να αποκλείεται ο εμβολιασμός έως και την ηλικία των 26 ετών, παρ’ ότι έως τότε το άτομο είναι πιθανότερο να έχει εκτεθεί ήδη στον ιό. Τι θα συμβεί όμως αν "χάσετε το τραίνο"; Η Lewin τονίζει ότι πρέπει να επισκέπτεστε συχνά τον γυναικολόγο, να κάνετε τακτικά Τεστ ΠΑΠ, και να χρησιμοποιείτε προφυλακτικό κατά την επαφή. Το κάπνισμα αυξάνει τον κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. Για αυτό, αν δεν το έχετε ήδη κόψει, έχετε άλλον έναν λόγο να το κάνετε. "Ο καπνός επηρεάζει αρνητικά το ανοσοποιητικό σύστημα της γυναίκας, καθιστώντας την ακόμα πιο ευάλωτη στον ιό του HPV που αναπτύσσεται σε έδαφος ανοσοκαταστολής", αναφέρει η Lewin.

  Συμπέρασμα; Όσο πολυάσχολη και αν είστε, είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο στην υγεία σας και να επισκεφθείτε τον γυναικολόγο. "Στην πραγματικότητα, δεν θα έπρεπε να υπήρχαν πλέον περιπτώσεις καρκίνου του τραχήλου της μήτρας [...] εφόσον διαθέτουμε άμυνες όπως το Τεστ ΠΑΠ και το εμβόλιο κατά του ιού HPV," καταλήγει η Lewin. "Προτρέπω τις γυναίκες να επισκέπτονται τον γυναικολόγο τους κάθε χρόνο και να εκφράζουν κάθε απορία τους σχετικά με τον γυναικολογικό καρκίνο και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προστατευθούν."

  Γυναικολογικός προληπτικός έλεγχος! Δείτε τι περιλαμβάνει το πακέτο εδώ.