fbpx

Η μοναδική λύση για την Υγεία σας

Διασφαλίζουμε για Εσάς και την Οικογένειά σας Ποιοτικές Υπηρεσίες Υγείας σε ειδικά Προνομιακές Τιμές σε όλη την Ελλάδα!

Μάθε περισσότερα

Οδοντιατρικές Καλύψεις

 • +Δωρεάν Ετήσια Check-up
 • +Ορθοδοντικός έλεγχος για παιδιά
 • +50-70% Έκπτωση σε εργασίες
 • +Δωρεάν καθαρισμός
 • Μάθε περισσότερα

  Με περισσότερες από 1000 συνεργασίες

  Για να επιλέγετε ελεύθερα αυτό που σας βολεύει, κλινικές, νοσοκομεία, διαγνωστικά, γιατρούς, θεραπευτικά, παιδιατρικά, οφθαλμολογικά, οδοντιατρικά και πολλά άλλα!

  Μάθε περισσότερα

  ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ

  Η Πανελλήνια Κάρτα Υγείας αποτελεί τη μία και μοναδική επένδυση που πρέπει να κάνετε για εσάς και την οικογένειά σας.
  Με κόστος μικρότερο από 30 σεντς την ημέρα, και δωρεάν παροχές αξίας άνω των €1.000 ανά έτος, είστε και κερδισμένοι και υγιείς!

  Πανελλαδική Κάλυψη

  Απόκτηση της κάρτας ανεξαρτήτου ηλικίας, όπως και ανεξάρτητα από την ύπαρξη ασφαλιστικού φορέα ή μη.
  Έκπτωση έως 90% από τη μέση τιμή αγοράς σε υπηρεσίες και διαγνωστικές εξετάσεις χωρίς την οικονομική συμμετοχή των μελών.
  Για έως και 4 μέλη της Οικογένειας με πρόβλεψη και για πολύτεκνους
  Pankarta Classic Care
  Με κάλυψη Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, καθώς και Δευτεροβάθμιας σε ορισμένες περιπτώσεις.
  Πανελλήνιο Πρόγραμμα Υγείας
  Περιλαμβάνει ότι το Pankarta Classic Care, συν παροχές που προσφέρονται με τη διευρυμένη συνεργασία που έχει επιτευχθεί με γνωστούς Ομίλους Παροχής Υπηρεσιών Υγείας.
  Pankarta Dental
  Περιλαμβάνει εκπτώσεις από 50% έως και 70% σε Οδοντιατρική Φροντίδα Υγείας.
  Pankarta Beauty
  Συμπληρωματικό πρόγραμμα της Πανελλήνιας Κάρτας Υγείας, που περιλαμβάνει υπηρεσίες Αισθητικής, Δερματολογίας & Πλαστικής Χειρουργικής.
  Pankarta Kids & Pankarta Pets
  Δύο νέα προγράμματα που έρχονται σύντομα με απεριόριστες επισκέψεις και προνομιακές τιμές!

  ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!

  Δώστε στο εαυτό σας και την οικογένειά σας την ποιοτικότερη πρόσβαση για την υγεία σας.
  Αποκτήστε κι εσείς τη δυνατότητα για απεριόριστες εξετάσεις, δωρεάν επισκέψεις σε γιατρούς και εκπτώσεις όπου χρειαστεί το κάτι παραπάνω.

  Ερρίκος Ντυνάν

  Mediterraneo Hospital

  Cosmoclinic

  Doctors' Hospital

  Περιλαμβάνονται με την κάρτα υγείας Ενδεικτικά κάποιες από τις δωρεάν παροχές
  Απεριόριστες επισκέψεις σε εφημερεύοντες ιατρούς
  Απεριόριστες επισκέψεις σε εφημερεύοντες ιατρούς όλων των ειδικοτήτων
  Καθαρισμός δοντιών για ενήλικες
  Καθαρισμός δοντιών για ενήλικες
  Απεριόριστες επισκέψεις για έκτακτα περιστατικά ενηλίκων και παιδιών
  Απεριόριστες επισκέψεις για έκτακτα περιστατικά ενηλίκων και παιδιών
  Κατ΄ οίκον αιμοληψία σε συγκεκριμένες περιοχές
  Κατ΄ οίκον αιμοληψία σε συγκεκριμένες περιοχές.
  Ηλεκτροκαρδιογράφημα
  Ηλεκτροκαρδιογράφημα

  Πώς θα βελτιώσουμε την όρασή μας;

  Οι τακτικές επισκέψεις στον οφθαλμίατρο για να ελέγξουμε τα μάτια μας είναι σημαντικές, αλλά ίσως πολλοί από εμάς τις ξεχνάμε. Κι όμως, αν γνωρίζουμε τι συμβαίνει στα μάτια μας – και αν υπάρχουν πιθανοί κίνδυνοι για το μέλλον – είναι ακόμα πιο εύκολο να βελτιώσουμε την όρασή μας και να προλάβουμε τραυματισμούς και προβλήματα.

  Πώς αλλιώς, όμως, μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι τα μάτια μας είναι προστατευμένα;

  Λαμβάνουμε τις απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα

  Οι βιταμίνες Α, C και Ε, όπως και ο ψευδάργυρος περιέχουν αντιοξειδωτικά που μπορούν να προλάβουν τον εκφυλισμό της ωχράς κηλίδας. Οι καλύτερες πηγές για αυτά τα θρεπτικά συστατικά είναι τα καρότα, οι κόκκινες πιπεριές, το μπρόκολο, το σπανάκι, οι φράουλες, η γλυκοπατάτα και τα εσπεριδοειδή. Εξίσου σημαντικά είναι και τα λιπαρά ω-3, που τα βρίσκουμε στον σολομό και στον λιναρόσπορο.

  Τα καροτενοειδή είναι σημαντικά

  Μέσα στα καροτενοειδή είναι η λουτεΐνη και η ζεαξανθίνη, και αυτά τα δύο συστατικά τα βρίσκουμε και στο μάτι. Τα βρίσκουμε στα πράσινα, φυλλώδη λαχανικά, στο μπρόκολο, στο κολοκυθάκι και στα αυγά. Μπορούμε, όμως, να τα λάβουμε και σε μορφή συμπληρώματος.

  Κάνουμε γυμναστική

  Το πιστεύετε ή όχι, η γυμναστική ωφελεί και τα μάτια μας. Το να διατηρούμε το βάρος μας στα φυσιολογικά μπορεί να μας προστατεύσει από τον διαβήτη τύπου 2, ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στα μικρά αιμοφόρα αγγεία των ματιών.

  Διαχειριζόμαστε τις χρόνιες παθήσεις μας

  Ο διαβήτης δεν είναι η μόνη χρόνια πάθηση που επηρεάζει την όραση. Άλλες ασθένειες, όπως η υπέρταση και η πολλαπλή σκλήρυνση, που σχετίζονται με χρόνια φλεγμονή του οργανισμού, μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα και στα μάτια μας.

  Φοράμε προστατευτικά γυαλιά

  Είτε δουλεύουμε, είτε έχουμε βγει μια βόλτα, τα μάτια μας πρέπει να είναι προστατευμένα. Ειδικά στην περίπτωση που η δουλειά μας έχει να κάνει με χρήση χημικών, αιχμηρών αντικειμένων ή μετάλλων, η προστασία είναι απαραίτητη.

  Δεν ξεχνάμε τα γυαλιά ηλίου

  Τα γυαλιά ηλίου δεν είναι μόνο ωραίο αξεσουάρ για την εμφάνισή μας. Είναι από τους μεγαλύτερους συμμάχους των ματιών μας, καθώς μας προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου. Τα γυαλιά μπορούν να μας βοηθήσουν να ελαττώσουμε τον κίνδυνο καταρράκτη, εκφυλισμού της ωχράς κηλίδας, αλλά και του αστιγματισμού.

  Κάνουμε ένα διάλειμμα

  Αν η δουλειά μας αναγκάζει να καθόμαστε μπροστά από έναν υπολογιστή όλη μέρα, κάθε 20 λεπτά πρέπει να κάνουμε διάλειμμα και να εστιάζουμε το βλέμμα μας σε ένα σχετικά μακρινό αντικείμενο, για 20 δευτερόλεπτα.

  Κόβουμε το κάπνισμα

  Το κάπνισμα καταστρέφει πνεύμονες και καρδιά (και μαλλιά, και δέρμα, και δόντια, και, και, και), αλλά ίσως να μην γνωρίζατε ότι κάνει κακό και στα μάτια σας. Συγκεκριμένα, αυξάνει σε μεγάλο βαθμό τον κίνδυνο καταρράκτη και εκφυλισμού της ωχράς κηλίδας.

  Καθαρίζουμε τα χέρια μας και τους φακούς μας

  Τα μάτια μας είναι από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του σώματος. Συνεπώς, αν τα χέρια μας έχουν έρθει σε επαφή με μικρόβια και δεν είναι καθαρά, υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης. Το ίδιο ισχύει και για τους φακούς επαφής, αν φοράμε. Πρέπει να ακολουθάμε πιστά τις οδηγίες χρήσης, και να τους διατηρούμε καθαρούς.