fbpx

Η μοναδική λύση για την Υγεία σας

Διασφαλίζουμε για Εσάς και την Οικογένειά σας Ποιοτικές Υπηρεσίες Υγείας σε ειδικά Προνομιακές Τιμές σε όλη την Ελλάδα!

Μάθε περισσότερα

Οδοντιατρικές Καλύψεις

 • +Δωρεάν Ετήσια Check-up
 • +Ορθοδοντικός έλεγχος για παιδιά
 • +50-70% Έκπτωση σε εργασίες
 • +Δωρεάν καθαρισμός
 • Μάθε περισσότερα

  Με περισσότερες από 1000 συνεργασίες

  Για να επιλέγετε ελεύθερα αυτό που σας βολεύει, κλινικές, νοσοκομεία, διαγνωστικά, γιατρούς, θεραπευτικά, παιδιατρικά, οφθαλμολογικά, οδοντιατρικά και πολλά άλλα!

  Μάθε περισσότερα

  ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ

  Η Πανελλήνια Κάρτα Υγείας αποτελεί τη μία και μοναδική επένδυση που πρέπει να κάνετε για εσάς και την οικογένειά σας.
  Με κόστος μικρότερο από 30 σεντς την ημέρα, και δωρεάν παροχές αξίας άνω των €1.000 ανά έτος, είστε και κερδισμένοι και υγιείς!

  Πανελλαδική Κάλυψη

  Απόκτηση της κάρτας ανεξαρτήτου ηλικίας, όπως και ανεξάρτητα από την ύπαρξη ασφαλιστικού φορέα ή μη.
  Έκπτωση έως 90% από τη μέση τιμή αγοράς σε υπηρεσίες και διαγνωστικές εξετάσεις χωρίς την οικονομική συμμετοχή των μελών.
  Για έως και 4 μέλη της Οικογένειας με πρόβλεψη και για πολύτεκνους
  Pankarta Classic Care
  Με κάλυψη Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, καθώς και Δευτεροβάθμιας σε ορισμένες περιπτώσεις.
  Πανελλήνιο Πρόγραμμα Υγείας
  Περιλαμβάνει ότι το Pankarta Classic Care, συν παροχές που προσφέρονται με τη διευρυμένη συνεργασία που έχει επιτευχθεί με γνωστούς Ομίλους Παροχής Υπηρεσιών Υγείας.
  Pankarta Dental
  Περιλαμβάνει εκπτώσεις από 50% έως και 70% σε Οδοντιατρική Φροντίδα Υγείας.
  Pankarta Beauty
  Συμπληρωματικό πρόγραμμα της Πανελλήνιας Κάρτας Υγείας, που περιλαμβάνει υπηρεσίες Αισθητικής, Δερματολογίας & Πλαστικής Χειρουργικής.
  Pankarta Kids & Pankarta Pets
  Δύο νέα προγράμματα που έρχονται σύντομα με απεριόριστες επισκέψεις και προνομιακές τιμές!

  ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!

  Δώστε στο εαυτό σας και την οικογένειά σας την ποιοτικότερη πρόσβαση για την υγεία σας.
  Αποκτήστε κι εσείς τη δυνατότητα για απεριόριστες εξετάσεις, δωρεάν επισκέψεις σε γιατρούς και εκπτώσεις όπου χρειαστεί το κάτι παραπάνω.

  Ερρίκος Ντυνάν

  Mediterraneo Hospital

  Cosmoclinic

  Doctors' Hospital

  Περιλαμβάνονται με την κάρτα υγείας Ενδεικτικά κάποιες από τις δωρεάν παροχές
  Απεριόριστες επισκέψεις σε εφημερεύοντες ιατρούς
  Απεριόριστες επισκέψεις σε εφημερεύοντες ιατρούς όλων των ειδικοτήτων
  Καθαρισμός δοντιών για ενήλικες
  Καθαρισμός δοντιών για ενήλικες
  Απεριόριστες επισκέψεις για έκτακτα περιστατικά ενηλίκων και παιδιών
  Απεριόριστες επισκέψεις για έκτακτα περιστατικά ενηλίκων και παιδιών
  Κατ΄ οίκον αιμοληψία σε συγκεκριμένες περιοχές
  Κατ΄ οίκον αιμοληψία σε συγκεκριμένες περιοχές.
  Ηλεκτροκαρδιογράφημα
  Ηλεκτροκαρδιογράφημα

  Ο προστάτης είναι ένα όργανο που υπάρχει κάτω από την κύστη και παράγει σπέρμα. Γνωρίζουμε πως ο καρκίνος του προστάτη είναι ο δεύτερος πιο κοινός καρκίνος στους άνδρες, και πως ο κίνδυνός του αυξάνεται σημαντικά με την ηλικία. Δεν υπάρχει τρόπος να προλάβουμε με 100% σιγουριά τον καρκίνο του προστάτη, αλλά ορισμένες αλλαγές στην διατροφή θα βοηθήσουν σημαντικά. Ποιες είναι αυτές;

  Ντομάτες και κόκκινες τροφές

  Οι ντομάτες, το καρπούζι και οι υπόλοιπες τροφές με έντονο κόκκινο χρώμα περιέχουν το ισχυρό αντιοξειδωτικό λυκοπένιο, που ελαττώνει τον κίνδυνο καρκίνου του προστάτη. Χρήσιμη συμβουλή: Όταν μαγειρεύονται οι ντομάτες είναι πιο εύκολο να απορροφήσουμε το λυκοπένιό τους.

  Φρούτα και λαχανικά

  Πολλές βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά που βρίσκουμε σε αφθονία σε φρούτα και λαχανικά μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο. Τα πράσινα λαχανικά, για παράδειγμα, περιέχουν ουσίες που βοηθούν τον οργανισμό να καταπολεμήσει καρκινογενείς ουσίες. Μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, επιπλέον, καθυστερεί την διάδοση του καρκίνου.

  Ψάρια

  Τα ψάρια όπως ο σολομός, ο τόνος και οι σαρδέλες περιέχουν τα απαραίτητα λιπαρά οξέα ω-3, που μπορούν να βοηθήσουν τον οργανισμό να αμυνθεί. Προσπαθήστε τα περισσότερα λιπαρά στην διατροφή σας να είναι τέτοιου είδους, ωφέλιμα λιπαρά.

  Τροφές με ισοφλαβόνες

  Οι ισοφλαβόνες είναι θρεπτικά συστατικά που έχουν συσχετιστεί με χαμηλότερο κίνδυνο καρκίνου του προστάτη. Τις βρίσκουμε στο τόφου και στην σόγια, στα ρεβίθια, στις φακές και στα φιστίκια.

  Καφές και πράσινο τσάι

  Υπάρχουν πολλές μελέτες που αποδεικνύουν ότι η κατανάλωση (σκέτου) καφέ και πράσινου τσαγιού μπορεί να μας βοηθήσει να μειώσουμε τον κίνδυνο καρκίνου, λόγω της υψηλής τους περιεκτικότητας σε αντιοξειδωτικά.

  Φολικό οξύ

  Μερικές μελέτες έχουν δείξει ότι τα χαμηλά επίπεδα φολικού οξέος στο αίμα μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο καρκίνου. Το βρίσκουμε σε τροφές όπως τα πράσινα λαχανικά, τα φασόλια, και ο χυμός πορτοκάλι.

  Λοιπές συμβουλές:

  • Προσέξτε πολύ την κατανάλωση ζωικού λίπους, καθώς μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο. Συνεπώς, επιλέξτε μόνο άπαχο κρέας, και προσπαθήστε να αποφύγετε το βούτυρο και το τυρί. Επιλέξτε λίπη φυτικής προέλευσης, όπως το ελαιόλαδο.
  • Μην μαγειρεύετε το κρέας σας υπερβολικά (για παράδειγμα, μην το τρώτε εντελώς στεγνό) επειδή όσο περισσότερο χρόνο μαγειρεύεται, παράγονται καρκινογενείς ουσίες.
  • Κόψτε το κάπνισμα, αν είστε καπνιστές. Οι επιζήσαντες από καρκίνο του προστάτη που καπνίζουν, έχουν πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες επανεμφάνισης του καρκίνου. Επιπλέον, οι καπνιστές είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν πιο επιθετική μορφή του καρκίνου.