fbpx

Η μοναδική λύση για την Υγεία σας

Διασφαλίζουμε για Εσάς και την Οικογένειά σας Ποιοτικές Υπηρεσίες Υγείας σε ειδικά Προνομιακές Τιμές σε όλη την Ελλάδα!

Μάθε περισσότερα

Οδοντιατρικές Καλύψεις

 • +Δωρεάν Ετήσια Check-up
 • +Ορθοδοντικός έλεγχος για παιδιά
 • +50-70% Έκπτωση σε εργασίες
 • +Δωρεάν καθαρισμός
 • Μάθε περισσότερα

  Με περισσότερες από 1000 συνεργασίες

  Για να επιλέγετε ελεύθερα αυτό που σας βολεύει, κλινικές, νοσοκομεία, διαγνωστικά, γιατρούς, θεραπευτικά, παιδιατρικά, οφθαλμολογικά, οδοντιατρικά και πολλά άλλα!

  Μάθε περισσότερα

  ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ

  Η Πανελλήνια Κάρτα Υγείας αποτελεί τη μία και μοναδική επένδυση που πρέπει να κάνετε για εσάς και την οικογένειά σας.
  Με κόστος μικρότερο από 30 σεντς την ημέρα, και δωρεάν παροχές αξίας άνω των €1.000 ανά έτος, είστε και κερδισμένοι και υγιείς!

  Πανελλαδική Κάλυψη

  Απόκτηση της κάρτας ανεξαρτήτου ηλικίας, όπως και ανεξάρτητα από την ύπαρξη ασφαλιστικού φορέα ή μη.
  Έκπτωση έως 90% από τη μέση τιμή αγοράς σε υπηρεσίες και διαγνωστικές εξετάσεις χωρίς την οικονομική συμμετοχή των μελών.
  Για έως και 4 μέλη της Οικογένειας με πρόβλεψη και για πολύτεκνους
  Pankarta Classic Care
  Με κάλυψη Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, καθώς και Δευτεροβάθμιας σε ορισμένες περιπτώσεις.
  Πανελλήνιο Πρόγραμμα Υγείας
  Περιλαμβάνει ότι το Pankarta Classic Care, συν παροχές που προσφέρονται με τη διευρυμένη συνεργασία που έχει επιτευχθεί με γνωστούς Ομίλους Παροχής Υπηρεσιών Υγείας.
  Pankarta Dental
  Περιλαμβάνει εκπτώσεις από 50% έως και 70% σε Οδοντιατρική Φροντίδα Υγείας.
  Pankarta Beauty
  Συμπληρωματικό πρόγραμμα της Πανελλήνιας Κάρτας Υγείας, που περιλαμβάνει υπηρεσίες Αισθητικής, Δερματολογίας & Πλαστικής Χειρουργικής.
  Pankarta Kids & Pankarta Pets
  Δύο νέα προγράμματα που έρχονται σύντομα με απεριόριστες επισκέψεις και προνομιακές τιμές!

  ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!

  Δώστε στο εαυτό σας και την οικογένειά σας την ποιοτικότερη πρόσβαση για την υγεία σας.
  Αποκτήστε κι εσείς τη δυνατότητα για απεριόριστες εξετάσεις, δωρεάν επισκέψεις σε γιατρούς και εκπτώσεις όπου χρειαστεί το κάτι παραπάνω.

  Ερρίκος Ντυνάν

  Mediterraneo Hospital

  Cosmoclinic

  Doctors' Hospital

  Περιλαμβάνονται με την κάρτα υγείας Ενδεικτικά κάποιες από τις δωρεάν παροχές
  Απεριόριστες επισκέψεις σε εφημερεύοντες ιατρούς
  Απεριόριστες επισκέψεις σε εφημερεύοντες ιατρούς όλων των ειδικοτήτων
  Καθαρισμός δοντιών για ενήλικες
  Καθαρισμός δοντιών για ενήλικες
  Απεριόριστες επισκέψεις για έκτακτα περιστατικά ενηλίκων και παιδιών
  Απεριόριστες επισκέψεις για έκτακτα περιστατικά ενηλίκων και παιδιών
  Κατ΄ οίκον αιμοληψία σε συγκεκριμένες περιοχές
  Κατ΄ οίκον αιμοληψία σε συγκεκριμένες περιοχές.
  Ηλεκτροκαρδιογράφημα
  Ηλεκτροκαρδιογράφημα

  Η επιδερμίδα μας καταπονείται καθημερινά από πολλούς παράγοντες. Από το περιβάλλον, από τον τρόπο ζωής μας και τις κακές μας συνήθειες… για αυτό και είναι πολύ σημαντικό να της προσφέρουμε τη φροντίδα που της αξίζει. Αν, λοιπόν, θέλετε το δέρμα σας να είναι πιο σφιχτό, λαμπερό και νεανικό από ποτέ, προσπαθήστε να ακολουθείτε καθημερινά τις παρακάτω συμβουλές.

  Καθαρισμός δύο φορές την ημέρα

  Όπως κάθε άλλο όργανο του σώματος, το δέρμα μας χρειάζεται θρεπτικά συστατικά. Και, ξανά, όπως κάθε άλλο όργανο, όταν αυτά τα θρεπτικά συστατικά χρησιμοποιηθούν, υπάρχουν “σκουπίδια” που πρέπει να αποβληθούν. Αυτά είναι τα νεκρά κύτταρα, που πρέπει να απομακρυνθούν από την επιδερμίδα μας, ώστε να δημιουργηθούν καινούρια. Συνεπώς, το πρωί πρέπει να καθαρίζουμε το πρόσωπό μας προσεκτικά, ώστε να απομακρύνουμε τον ιδρώτα, τα νεκρά κύτταρα αλλά και τα κατάλοιπα που έχουν μείνει από ό,τι προϊόν μπορεί να χρησιμοποιούμε τη νύχτα. Το βράδυ, πριν τον ύπνο, καθαρίζουμε ξανά το πρόσωπό μας για να απομακρύνουμε τη σκόνη, τον ιδρώτα, τα περιττά έλαια που έχουν συσσωρευθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας και τις τοξίνες του περιβάλλοντος.

  Δεν αρκεί πάντα το αντηλιακό

  Ξέρουμε όλοι πως το αντηλιακό είναι απαραίτητο, ακόμα και τις ημέρες που η ηλιοφάνεια δεν είναι ιδιαίτερα έντονη. Είναι, όμως, εξίσου σημαντικό να χρησιμοποιούμε – πριν το αντηλιακό – ένα προϊόν με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, για να προλάβουμε τη δράση των βλαβερών ελεύθερων ριζών. Οι ελεύθερες ρίζες προκαλούν οξείδωση και καταστρέφουν τα υγιή μας κύτταρα, προκαλώντας σημάδια πρόωρης γήρανσης. Συνεπώς, μια κρέμα με αντιοξειδωτική δράση είναι ένας πολύ δυνατός αντιγηραντικός σύμμαχος. Το βράδυ, μια ακόμα καλή ιδέα είναι να χρησιμοποιούμε ένα προϊόν με ρετινοειδή, που επιβραδύνουν ακόμα περισσότερο την διαδικασία της γήρανσης.

  Προϊόντα προστασίας: Να διαπερνούν το δέρμα ή να μην το διαπερνούν;

  Δεν υπάρχει απόλυτη απάντηση στην ερώτηση αυτή. Ορισμένα προϊόντα είναι φτιαγμένα για τοπική, επιφανειακή δράση, όπως το αντηλιακό. Παρομοίως, μπορεί να υπάρχουν και προϊόντα που μπορούν να δράσουν είτε με εισχώρηση στην επιδερμίδα είτε όχι. Τα προϊόντα με ρετινοειδή, για παράδειγμα, χρειάζονται να διαπεράσουν το πρώτο στρώμα για να δράσουν ικανοποιητικά. Συνεπώς, διαβάστε προσεκτικά τις ετικέτες των προϊόντων ομορφιάς που αγοράζετε, και συμβουλευθείτε τους εξειδικευμένους πωλητές, για να σας ενημερώσουν για την δράση κάθε προϊόντος.

  Όσο πιο ακριβά, τόσο πιο αποτελεσματικά;

  Μην είστε σίγουροι. Πολλές φορές, η τιμή ενός προϊόντος ομορφιάς έχει να κάνει με τη μάρκα του, το marketing, τη συσκευασία, ακόμα και το αν κάποιος celebrity έχει επιλέξει να το διαφημίσει. Όλα αυτά, προφανώς, δεν έχουν καμία σχέση με την αποτελεσματικότητά του. Υπάρχουν εκπληκτικά προϊόντα που δεν θα σας αναγκάσουν να βάλετε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, και αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να ενημερωθείτε. Υπάρχουν δεκάδες (εκατοντάδες, για την ακρίβεια, ακόμα και στα ελληνικά) blogs που ειδικεύονται στο value for money των προϊόντων ομορφιάς. Αν το καλοσκεφτούμε, η περιποίηση της επιδερμίδας μας είναι θέμα υγείας. Και η υγεία δεν πρέπει ποτέ να κοστίζει ακριβά…

  Δείτε το Πρόγραμμα Υγείας Health & Beauty, που προσφέρει η Πανελλήνια Κάρτα Υγείας εδώ.