fbpx

Η μοναδική λύση για την Υγεία σας

Διασφαλίζουμε για Εσάς και την Οικογένειά σας Ποιοτικές Υπηρεσίες Υγείας σε ειδικά Προνομιακές Τιμές σε όλη την Ελλάδα!

Μάθε περισσότερα

Οδοντιατρικές Καλύψεις

 • +Δωρεάν Ετήσια Check-up
 • +Ορθοδοντικός έλεγχος για παιδιά
 • +50-70% Έκπτωση σε εργασίες
 • +Δωρεάν καθαρισμός
 • Μάθε περισσότερα

  Με περισσότερες από 1000 συνεργασίες

  Για να επιλέγετε ελεύθερα αυτό που σας βολεύει, κλινικές, νοσοκομεία, διαγνωστικά, γιατρούς, θεραπευτικά, παιδιατρικά, οφθαλμολογικά, οδοντιατρικά και πολλά άλλα!

  Μάθε περισσότερα

  ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ

  Η Πανελλήνια Κάρτα Υγείας αποτελεί τη μία και μοναδική επένδυση που πρέπει να κάνετε για εσάς και την οικογένειά σας.
  Με κόστος μικρότερο από 30 σεντς την ημέρα, και δωρεάν παροχές αξίας άνω των €1.000 ανά έτος, είστε και κερδισμένοι και υγιείς!

  Πανελλαδική Κάλυψη

  Απόκτηση της κάρτας ανεξαρτήτου ηλικίας, όπως και ανεξάρτητα από την ύπαρξη ασφαλιστικού φορέα ή μη.
  Έκπτωση έως 90% από τη μέση τιμή αγοράς σε υπηρεσίες και διαγνωστικές εξετάσεις χωρίς την οικονομική συμμετοχή των μελών.
  Για έως και 4 μέλη της Οικογένειας με πρόβλεψη και για πολύτεκνους
  Pankarta Classic Care
  Με κάλυψη Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, καθώς και Δευτεροβάθμιας σε ορισμένες περιπτώσεις.
  Πανελλήνιο Πρόγραμμα Υγείας
  Περιλαμβάνει ότι το Pankarta Classic Care, συν παροχές που προσφέρονται με τη διευρυμένη συνεργασία που έχει επιτευχθεί με γνωστούς Ομίλους Παροχής Υπηρεσιών Υγείας.
  Pankarta Dental
  Περιλαμβάνει εκπτώσεις από 50% έως και 70% σε Οδοντιατρική Φροντίδα Υγείας.
  Pankarta Beauty
  Συμπληρωματικό πρόγραμμα της Πανελλήνιας Κάρτας Υγείας, που περιλαμβάνει υπηρεσίες Αισθητικής, Δερματολογίας & Πλαστικής Χειρουργικής.
  Pankarta Kids & Pankarta Pets
  Δύο νέα προγράμματα που έρχονται σύντομα με απεριόριστες επισκέψεις και προνομιακές τιμές!

  ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!

  Δώστε στο εαυτό σας και την οικογένειά σας την ποιοτικότερη πρόσβαση για την υγεία σας.
  Αποκτήστε κι εσείς τη δυνατότητα για απεριόριστες εξετάσεις, δωρεάν επισκέψεις σε γιατρούς και εκπτώσεις όπου χρειαστεί το κάτι παραπάνω.

  Ερρίκος Ντυνάν

  Mediterraneo Hospital

  Cosmoclinic

  Doctors' Hospital

  Περιλαμβάνονται με την κάρτα υγείας Ενδεικτικά κάποιες από τις δωρεάν παροχές
  Απεριόριστες επισκέψεις σε εφημερεύοντες ιατρούς
  Απεριόριστες επισκέψεις σε εφημερεύοντες ιατρούς όλων των ειδικοτήτων
  Καθαρισμός δοντιών για ενήλικες
  Καθαρισμός δοντιών για ενήλικες
  Απεριόριστες επισκέψεις για έκτακτα περιστατικά ενηλίκων και παιδιών
  Απεριόριστες επισκέψεις για έκτακτα περιστατικά ενηλίκων και παιδιών
  Κατ΄ οίκον αιμοληψία σε συγκεκριμένες περιοχές
  Κατ΄ οίκον αιμοληψία σε συγκεκριμένες περιοχές.
  Ηλεκτροκαρδιογράφημα
  Ηλεκτροκαρδιογράφημα

  Οι αρθρώσεις μας, με τα χρόνια, αρχίζουν να εμφανίζουν προβλήματα. Με τις (πολλές) κακές συνήθειες που έχουμε στην καθημερινή μας ζωή, τα προβλήματα αυτά επιδεινώνονται, και φαίνεται πως η αρθρίτιδα μπορεί να χτυπήσει σε όλο και νεαρότερες ηλικίες. Πώς θα διατηρήσουμε τις αρθρώσεις μας υγιείς;

  Γυμναζόμαστε τακτικά

  Πολλοί ασθενείς με αρθρίτιδα αποφεύγουν την γυμναστική, επειδή φοβούνται ότι θα τους προκαλέσει επιπλέον πόνο. Το σώμα, όμως, είναι φτιαγμένο για να κινείται. Μάλιστα, η κίνηση ελαττώνει τον πόνο στις αρθρώσεις και δυναμώνει τους μύες που τις περιβάλλουν. Τέλος, η γυμναστική μας βοηθά να ρυθμίζουμε καλύτερα το βάρος μας, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο τις συνθήκες ζωής μας.

  Διατηρούμε το ιδανικό μας βάρος

  Τα περιττά κιλά ασκούν πίεση στις αρθρώσεις μας, και επιδεινώνουν τα συμπτώματα. Για κάθε μισό κιλό που χάνουμε, η πίεση που ασκείται στα γόνατά μας με κάθε βήμα, μπορεί να μειωθεί μέχρι και στο τετραπλάσιο. Συνεπώς, διατροφή και άσκηση!

  Κάνουμε ασκήσεις χαμηλής έντασης

  Το γρήγορο τρέξιμο μπορεί να μας κουράζει, και να προκαλεί ακόμα περισσότερους κραδασμούς και προβλήματα στις αρθρώσεις. Μιλήστε με τον γιατρό σας για να είστε σίγουροι κατά πόσο μπορείτε να κάνετε ασκήσεις υψηλής έντασης, αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι και η γυμναστική χαμηλής έντασης, όπως η κολύμβηση, έχει εκπληκτικά οφέλη.

  Δυναμώνουμε τους μυς γύρω από τις αρθρώσεις

  Οι συγκεκριμένοι αυτοί μύες πρέπει να είναι όσο πιο δυνατοί γίνεται, καθώς προστατεύουν τις αρθρώσεις. Κάντε ασκήσεις με βάρη για να ενισχύσετε την μυϊκή σας μάζα, σε συνδυασμό με σωστή διατροφή.

  Κάνουμε ασκήσεις που αυξάνουν την ευλυγισία

  Η αρθρίτιδα χαρακτηρίζεται από τις περιορισμένες κινήσεις που μπορούν να κάνουν οι ασθενείς. Συνεπώς, ένα πρόγραμμα γυμναστικής που περιλαμβάνει ασκήσεις όπως η yoga, μπορεί να μας βοηθήσει να ενισχύσουμε την ευλυγισία μας και το πόσο εύκολα κινούμαστε στον χώρο, όπως και την αίσθηση ισορροπίας μας.

  Καταναλώνουμε τροφές με αντιφλεγμονώδη δράση

  Η αρθρίτιδα είναι φλεγμονώδης νόσος, και αυτό σημαίνει πως πρέπει να λαμβάνουμε αντιφλεγμονώδη συστατικά από το φαγητό μας, για να διαχειριζόμαστε καλύτερα τα συμπτώματα. Πρέπει, επίσης, να αποφεύγουμε τις τροφές που προκαλούν άμεσα φλεγμονές, όπως τα τηγανιτά και τα φαγητά με πολλά κορεσμένα λιπαρά. Η Μεσογειακή Διατροφή, για παράδειγμα, θεωρείται πως είναι μια από τις καλύτερες δίαιτες για έναν ασθενή με αρθρίτιδα.

  Λαμβάνουμε αρκετό ασβέστιο και βιταμίνη D

  Αυτά τα δύο θρεπτικά συστατικά είναι απαραίτητα για υγιή οστά. Η βιταμίνη D ενισχύει την απορρόφηση ασβεστίου. Μιλήστε με τον γιατρό σας για να σας πει με σιγουριά αν θα ήταν χρήσιμο να λαμβάνετε συμπληρώματα για βιταμίνη D, ή και για τα δύο.

  Κόβουμε το κάπνισμα

  Το κάπνισμα επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τις αρθρώσεις και τα οστά μας. Συγκεκριμένα, το κάπνισμα αυξάνει τον κίνδυνο οστεοπόρωσης και καταγμάτων, και επίσης οι καπνιστές αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο κίνδυνο ρευματοειδούς αρθρίτιδας. Κόψτε σήμερα το κάπνισμα, και πολύ σύντομα θα δείτε τεράστια βελτίωση στην υγεία σας.