fbpx

Η μοναδική λύση για την Υγεία σας

Διασφαλίζουμε για Εσάς και την Οικογένειά σας Ποιοτικές Υπηρεσίες Υγείας σε ειδικά Προνομιακές Τιμές σε όλη την Ελλάδα!

Μάθε περισσότερα

Οδοντιατρικές Καλύψεις

 • +Δωρεάν Ετήσια Check-up
 • +Ορθοδοντικός έλεγχος για παιδιά
 • +50-70% Έκπτωση σε εργασίες
 • +Δωρεάν καθαρισμός
 • Μάθε περισσότερα

  Με περισσότερες από 1000 συνεργασίες

  Για να επιλέγετε ελεύθερα αυτό που σας βολεύει, κλινικές, νοσοκομεία, διαγνωστικά, γιατρούς, θεραπευτικά, παιδιατρικά, οφθαλμολογικά, οδοντιατρικά και πολλά άλλα!

  Μάθε περισσότερα

  ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ

  Η Πανελλήνια Κάρτα Υγείας αποτελεί τη μία και μοναδική επένδυση που πρέπει να κάνετε για εσάς και την οικογένειά σας.
  Με κόστος μικρότερο από 30 σεντς την ημέρα, και δωρεάν παροχές αξίας άνω των €1.000 ανά έτος, είστε και κερδισμένοι και υγιείς!

  Πανελλαδική Κάλυψη

  Απόκτηση της κάρτας ανεξαρτήτου ηλικίας, όπως και ανεξάρτητα από την ύπαρξη ασφαλιστικού φορέα ή μη.
  Έκπτωση έως 90% από τη μέση τιμή αγοράς σε υπηρεσίες και διαγνωστικές εξετάσεις χωρίς την οικονομική συμμετοχή των μελών.
  Για έως και 4 μέλη της Οικογένειας με πρόβλεψη και για πολύτεκνους
  Pankarta Classic Care
  Με κάλυψη Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, καθώς και Δευτεροβάθμιας σε ορισμένες περιπτώσεις.
  Πανελλήνιο Πρόγραμμα Υγείας
  Περιλαμβάνει ότι το Pankarta Classic Care, συν παροχές που προσφέρονται με τη διευρυμένη συνεργασία που έχει επιτευχθεί με γνωστούς Ομίλους Παροχής Υπηρεσιών Υγείας.
  Pankarta Dental
  Περιλαμβάνει εκπτώσεις από 50% έως και 70% σε Οδοντιατρική Φροντίδα Υγείας.
  Pankarta Beauty
  Συμπληρωματικό πρόγραμμα της Πανελλήνιας Κάρτας Υγείας, που περιλαμβάνει υπηρεσίες Αισθητικής, Δερματολογίας & Πλαστικής Χειρουργικής.
  Pankarta Kids & Pankarta Pets
  Δύο νέα προγράμματα που έρχονται σύντομα με απεριόριστες επισκέψεις και προνομιακές τιμές!

  ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!

  Δώστε στο εαυτό σας και την οικογένειά σας την ποιοτικότερη πρόσβαση για την υγεία σας.
  Αποκτήστε κι εσείς τη δυνατότητα για απεριόριστες εξετάσεις, δωρεάν επισκέψεις σε γιατρούς και εκπτώσεις όπου χρειαστεί το κάτι παραπάνω.

  Ερρίκος Ντυνάν

  Mediterraneo Hospital

  Cosmoclinic

  Doctors' Hospital

  Περιλαμβάνονται με την κάρτα υγείας Ενδεικτικά κάποιες από τις δωρεάν παροχές
  Απεριόριστες επισκέψεις σε εφημερεύοντες ιατρούς
  Απεριόριστες επισκέψεις σε εφημερεύοντες ιατρούς όλων των ειδικοτήτων
  Καθαρισμός δοντιών για ενήλικες
  Καθαρισμός δοντιών για ενήλικες
  Απεριόριστες επισκέψεις για έκτακτα περιστατικά ενηλίκων και παιδιών
  Απεριόριστες επισκέψεις για έκτακτα περιστατικά ενηλίκων και παιδιών
  Κατ΄ οίκον αιμοληψία σε συγκεκριμένες περιοχές
  Κατ΄ οίκον αιμοληψία σε συγκεκριμένες περιοχές.
  Ηλεκτροκαρδιογράφημα
  Ηλεκτροκαρδιογράφημα

  Ο σκύλος μας είναι κάτι παραπάνω από κατοικίδιο. Είναι μέλος της οικογένειας, πιστός σύντροφος. Αυτό, όμως, που δεν μπορεί να κάνει, είναι να μας δείξει πως κάτι δεν πάει καλά – τις περισσότερες φορές – για αυτό και πρέπει να μάθουμε να αναγνωρίζουμε τα σημάδια. Ας δούμε, λοιπόν, κάποια δείγματα που θα πρέπει να μας ανησυχήσουν για την υγεία του φίλου μας.

  Περίεργες διατροφικές συνήθειες

  Δεν είναι σπάνιο να δούμε τον σκύλο μας να προσπερνά γεύματα, ειδικά τις ζεστές μέρες. Αλλά αν περάσουν δύο γεύματα και ο σκύλος μας δεν φάει τίποτα, υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Δύο μέρες χωρίς καθόλου φαγητό είναι ξεκάθαρο σημάδι πως ο σκύλος μας χρειάζεται εξέταση. Επιπλέον, κάποιες ασθένειες αναγκάζουν τα σκυλιά να τρώνε με περίεργη συχνότητα. Άρα, αν ο σκύλος σας συνήθως είναι καθωσπρέπει όσον αφορά το φαγητό και ξαφνικά αρχίζει να κάνει επιδρομές σε ντουλάπια και στα σκουπίδια, πηγαίνετέ τον στον γιατρό.

  Υπερβολική δίψα

  Τα σκυλιά παράγουν πολύ σάλιο, οπότε δεν έχουν ανάγκη για μεγάλες ποσότητες νερού. Όταν ο σκύλος σας πίνει υπερβολικά πολύ νερό, μπορεί να βρίσκεται στα πρώτα στάδια κάποιας ασθένειας των νεφρών ή διαβήτη. Επιπλέον, θα καταλάβετε αν ο σκύλος σας πίνει υπερβολικά πολύ νερό αν παράγει μεγάλες ποσότητες ούρων, αν έχει ανάγκη να βγαίνει έξω περισσότερο, ή αν δεν κρατιέται ακόμα και μέσα στο σπίτι.

  Τραχύ και ξηρό τρίχωμα

  Το τρίχωμα ενός σκύλου πρέπει να είναι παχύ, λαμπερό και απαλό. Αν το τρίχωμα του σκύλου σας είναι ξηρό, τραχύ στην αφή, ή αν έχει μικρά φαλακρά σημεία, υπάρχει πρόβλημα. Μπορεί να τρέφεται λάθος, να έχει κάποια αλλεργία ή να πάσχει από κάποια δερματοπάθεια.

  Κουρασμένος και δυσκίνητος

  Αν ο σκύλος σας φαίνεται να βρίσκεται συνεχώς σε λήθαργο, κάτι τον ανησυχεί. Μπορεί να μην έχει όρεξη να βγει έξω, να παίξει ή να κάνει πράγματα που παλιότερα τον ενθουσίαζαν. Η κούραση μπορεί να οφείλεται στη ζέστη, πολλές φορές, αλλά αν τα συμπτώματα κρατήσουν για περισσότερες από δύο μέρες, πρέπει να τον πάτε στον κτηνίατρο.

  Εμετός

  Ο περιστασιακός εμετός δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο. Τα ζώα, άλλωστε, κάνουν εμετό πολύ συχνότερα από τους ανθρώπους, για να αποβάλουν κάτι που δεν μπορεί να επεξεργαστεί το σώμα τους. Αν, όμως, ο σκύλος σας κάνει εμετό πολλές, συνεχόμενες φορές, ή αν κάνει εμετό αίμα, πρέπει να καλέσετε αμέσως τον κτηνίατρο. Ο συνεχής εμετός, επίσης, μπορεί να προκαλέσει αφυδάτωση και διάρροια, και πρέπει να αντιμετωπιστεί το συντομότερο δυνατό.

  Περίεργα κόπρανα

  Τα κόπρανα του σκύλου μπορεί να είναι ενδεικτικά για τη γενικότερη κατάσταση της υγείας του. Ένας υγιής σκύλος θα έχει μικρά, σφιχτά και νωπά κόπρανα. Τα ξηρά και σκληρά κόπρανα μπορεί να είναι σημάδι κάποιου προβλήματος υγείας ή διατροφής, ή και αφυδάτωσης. Η διάρροια και η ύπαρξη αίματος στα κόπρανα, αν διαρκέσουν περισσότερες από δύο μέρες, απαιτούν επίσκεψη στον κτηνίατρο.

  Ξαφνική απώλεια βάρους

  Ακόμα και σε έναν σκύλο που είναι υπέρβαρος, η ξαφνική απώλεια βάρους δεν είναι ποτέ καλό σημάδι, καθώς υποδηλώνει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αν υπάρξει απότομη αλλαγή κατά 10% στο βάρος του, πρέπει να πάτε αμέσως στον γιατρό. Στα μικρά σκυλιά, αυτή η αλλαγή μπορεί να είναι ακόμα και μισό κιλό.

  Κόκκινα μάτια

  Αν τα μάτια του σκύλου σας είναι υγρά ή κόκκινα, μπορεί να έχουν μολυνθεί. Αντιμετωπίστε το γρήγορα, προτού σοβαρέψει, με τη φαρμακευτική αγωγή που θα σας προτείνει ο κτηνίατρός σας.

  Σέρνει τα οπίσθιά του

  Αν ο σκύλος σας κάνει το παραπάνω, μπορεί να έχει σκουλήκια, παράσιτα του πεπτικού συστήματος. Υπάρχει, επίσης, η πιθανότητα να έχει κάποια νόσο των νεφρών ή διαβήτη.

  Οι σκύλοι, από την φύση τους, δεν πρόκειται να δείξουν με ξεκάθαρο τρόπο πως κάτι δεν πάει καλά – ένα γενετικό τους κατάλοιπο από τους άγριους προγόνους τους. Είστε υποχρεωμένοι να δίνετε προσοχή ακόμα και στις μικρότερες, πιο ανεπαίσθητες αλλαγές, και αν πιστεύετε πως υπάρχει πρόβλημα, να το ελέγξετε.

  Η κάρτα Pet Society σε συνεργασία με την Πανελλήνια Κάρτα Υγείας εξασφαλίζει ισχυρά προνόμια και μοναδικές παροχές υψηλής ποιότητας για τα κατοικίδια σας!